Beginnen met golf kan in Amsterdam of onze 10+ andere golflocaties. Doe mee met onze GVB cursus en ervaar het zelf. Haal zonder gedoe je Golfvaardigheidsbewijs (GVB) en beleef een heerlijk weekend in het groen. De perfecte sportieve cursus voor jong en oud. Ervaring is niet nodig en alles is bij de prijs inbegrepen!
Golfstart Amsterdam

Beginnen met golf in Amsterdam

Beginnen met golf doe je makkelijk en snel in Amsterdam. Onder de rook van Amsterdam kan je meedoen met onze GVB cursus op golfbaan de Hoge Dijk. Deze locatie kenmerkt zich door de uitstekende oefenfaciliteiten en de toegankelijkheid van de baan. De golfprofessional leert jou in 1 of 2 dagen de basis van het golfspel en je ziet letterlijk alle hoeken van de golfbaan. Alles over deze GVB cursus vind je hier

Golfstart Amsterdam

Landelijke NGF Baanpermissie

Na de cursus ben je in het bezit van een landelijke NGF Baanpermissie. Deze is bij ‘Nu Beginnen met Golf’ altijd landelijk geldig! Je kan na de GVB cursus dus golfen op bijna alle golfbanen van Nederland. Ook krijg je van ons je fysieke NGF Baanpermissie-pas binnen 14 dagen thuis gestuurd. Wil je meteen door voor een handicap 54 speelsterkte? Dan speel je eenmalig een Qualifying kaart met een vriend of vriendin! Na de GVB cursus krijg je toegang tot de Golf.nl App waarmee je zelf scorekaarten kan invoeren.

Begin met golf in Amsterdam!

Of volg de GVB cursus op een van onze overige cursuslocaties! Met 10+ locaties is er altijd een GVB cursus bij jou in de buurt! Bekijk hier alle data & boek direct!

Tijdelijk met €50 korting!