Golf zonder gedoe

Je kan makkelijk & snel beginnen met golf via onze GVB cursus in de regio Arnhem. Kies uit onze 1 daagse of 2 daagse GVB cursus en haal zonder gedoe je Golfvaardigheidsbewijs (GVB). Doe mee op onze locatie in de buurt van Arnhem of kies uit de overige 10+ golflocaties! Bekijk ze hier

gvb halen arnhem

Beginnen met golf in Arnhem

Beginnen met golf doe je met onze GVB cursus in de regio Arnhem. Krijg 1 of 2 volle dagen les van een PGA opgeleide golfprofessional. Je gaat meteen de golfbaan in om de basis van het golfspel te oefenen. Denk aan chippen, putten en het oefenen van je swing, alle onderdelen van het golfspel komen voorbij! Aan het einde van de GVB cursus bezit je over genoeg kennis om zelfstandig verder te gaan met golf.

gvb halen arnhem

Golflocatie Arnhem

De GVB cursus word gegeven op de Golfbaan van Kasteel Engelenburg in Brummen. Deze prachtige locatie bevind zich vlakbij Arnhem en is ideaal voor onze cursisten uit het oosten van het land. Je leert golfen op een prachtige golfbaan met uitzicht op het statige kasteel.

GVB halen Apeldoorn

NGF Baanpermissie

Aan het einde van de GVB cursus sluit je af met een landelijke NGF Baanpermissie. Deze is bij ‘Nu Beginnen met golf’ altijd landelijk geldig! Oftewel: Je kan zelfstandig verder met golf op bijna alle golfbanen van Nederland! Ook krijg je binnen 14 dagen je fysieke NGF pas thuisgestuurd en word je GVB via Golf Pro-Motion geregistreerd bij de NGF.

Beginnen met golf in Arnhem?

Geen probleem! Je kan maandelijks meedoen met onze GVB cursus! Leer golfen in de kasteeltuinen van Kasteel Engelenburg of kies uit onze andere 10+ golflocaties! Bekijk ze hier

Snelle beslissers profiteren van €50 korting!