Beginnen met golf in Den Haag

Beginnen met golf in Den Haag doe je met makkelijk & snel met onze GVB cursus. Doe mee en haal in 1 of 2 dagen je Golfvaardigheidsbewijs (GVB). Leer golfen in de buurt van Den Haag of bekijk onze andere 10+ golflocaties hier. Er is altijd een GVB cursus bij jou in de buurt!

GVB halen den haag

Beginnen met golf in Den Haag

Doe mee met onze GVB cursus in den Haag en ga zonder gedoe beginnen met golf! Onder begeleiding van een enthousiaste PGA golfprofessional ga je 1 of 2 dagen de golfbaan in. Hier ga je aan de slag met alle onderdelen van het golfspel. Denk aan chippen, putten en de swing. Show je vaardigheden tijdens de gezellige oefenronde! Alles over onze GVB cursus lees je hier

GVB halen Wassenaar

Golflocatie Den Haag

Onze GVB cursus word gegeven op de golfbaan van Golf & Countryclub Groen Geel te Wassenaar. Deze locatie is ideaal voor iedereen die de stad wil ontvluchten. Deze golfbaan ligt prachtig langs de duinrand. Adem de frisse zeelucht in en geniet van een heerlijk weekend in het groen.
NGF pas

NGF Baanpermissie

Met onze GVB cursus haal je in 1 of 2 dagen een landelijke NGF Baanpermissie. Deze is bij ons altijd landelijk geldig. Oftewel: Je kan zelfstandig verder met golf op bijna alle golfbanen van Nederland! Je ontvangt binnen 14 dagen je fysieke NGF pas en je krijgt van ons toegang tot de Golf.nl app. Hier kan je zelf je Qualifying of scorekaarten invoeren en zo je speelsterkte automatisch verlagen.

Golf zonder gedoe!

Laat je ruitjesbroek thuis want deze GVB cursus is alles behalve elitair! Leer golfen van de beste golfpro’s en geniet van een heerlijk weekend in het groen.

Tijdelijk met €50 korting!