Beginnen met golf in Utrecht? Dat kan! Doe mee met onze 1 of 2 daagse GVB cursus, de snelste manier om je Golfvaardigheidsbewijs (GVB) te halen. Krijg les van onze enthousiaste golfprofessionals en beleef een sportief weekend (of dag) in het groen.

GVB Utrecht

De GVB cursus

De GVB cursus word gegeven in het weekend, op een vrijdag & zaterdag of zaterdag en zondag. Voor een overzicht van onze cursusdata klik je hier. Je krijgt les van PGA/NGF opgeleide golfprofessionals en gaat natuurlijk zelf aan de slag. Pitchen, putten en natuurlijk je swing! Maak indruk op je medecursisten tijdens de superleuke 9-holes oefenronde! De GVB cursus is geschikt voor alle leeftijden en is inclusief leenmaterialen. Voor een samenvatting klik je hier

Nieuw: Nu ook als 1 Daagse GVB cursus

Golfstart Utrecht

Golflocatie Utrecht

Onze golflocatie in Utrecht is: the Mondial. Deze prachtige golfbaan ligt vlak onder de rook van Utrecht en heeft uitstekende oefenfaciliteiten. Vanuit de baan of vanaf de terrassen (The Mondial heeft er 2!) heb je een prachtig uitzicht op kasteel Heemstede. Werkelijk een prachtbaan om te beginnen met golf.

NGF pas

Baanpermissie & Handicap 54

Onze cursisten sluiten altijd af met NGF Baanpermissie. Deze is landelijk geldig. Je zit dus niet vast aan onze leslocaties/ golfbanen. Ook word je geregistreerd bij de NGF (Nederlandse Golf Federatie) en krijg je binnen 14 dagen je NGF pas thuis gestuurd. Deze pas vermeld je actuele speelsterkte (Baanpermissie) en fungeert als toegangsbewijs tot de Nederlandse golfbanen. Nu kan je lekker zelfstandig aan de slag en bijvoorbeeld je Handicap 54 te halen. Daarnaast kan je zelf je scorekaarten invoeren met de officiële Golf.nl App! 

Beginnen met golf in Utrecht?

Natuurlijk kan dat! Reserveer een plekje en ervaar zelf: de leukste cursus in het groen!

Reserveer nu met € 50,- korting!